Pozole de puerco 🐷

Pozole de puerco 🐷

Hey everyone, it is Drew, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Pozole de puerco 🐷. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.

Pozole de puerco 🐷 is one of the most popular of current trending foods in the world. It's appreciated by millions every day. It's simple, it is fast, it tastes delicious. They are fine and they look fantastic. Pozole de puerco 🐷 is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Pozole de puerco 🐷, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pozole de puerco 🐷 delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Pozole de puerco 🐷 using 11 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

Para el frío 🥶.. tiempo 3 horas.

Ingredients and spices that need to be Take to make Pozole de puerco 🐷:

  1. 1 pata de puerco
  2. 2 kilos costillas de puerco
  3. 1 kilo espinazo de puerco
  4. 2 cabezas Ajo chicas
  5. 1 cebolla chica
  6. 1 chile pasilla
  7. 6 chiles Guajillo
  8. 1 tomate 🍅
  9. 1 lata grande maíz blanco
  10. al gusto Sal de grano
  11. 4 clavos de olor

Steps to make to make Pozole de puerco 🐷

  1. Poner a calentar el agua en la olla, poner 1 cebolla limpia entera o la puedes partir en dos yo la puse entera ya que estaba pequeña, y una cabeza de ajo 🧄 y toda la carne 🥩 y sal al gusto.
  2. Cuando sale como grasa hay que retirar todo eso con la cuchara y también se puede usar un colador, luego limpiar todos los chiles así como en la foto retirar todas las semillas.
  3. Yo le pongo un tomate grande pero como no tenía puse dos chiquitos es para la salsa poner aparte caldo de la carne,los chiles, 4 clavos de olor y el tomate, en otra olla pequeña 7 minutos si le falta sal puedes agregar más.
  4. Después moler la salsa en la licuadora, colar y guardar la salsa para agregar una hora antes de que esté la carne, abrir lata de maíz y colar también se agregar después de la salsa. De sugerencia agregar el grano cuando esté la carne porque el grano ya está precocido.
  5. El ajo 🧄 primero le agregó 1 y después que esté muy aguado lo cambio y pongo el otro para evitar que se despedace y le de más sabor, así debe de estar la cebolla 🧅 y el ajo 🧄 aguados y los quitas. Agregas la salsa y dejas la carne a fuego lento para que se integre. Yo no más puse agua hasta que cubrió la carne 🥩.
  6. Cuando la pata de puerco 🐷 esté blandita puedes agregar el grano. Y dejar que el grano termine de cocer. Muchos le ponen orégano pero yo no encontré orégano en el mercado, si quieres agregarle se puede poner en la salsa en la licuadora una pizca. Si pones orégano no pongas clavos de olor..
  7. Acompañar con verdura, totopos, salsa, yo no hice salsa porque a mi familia no le gusta ya es opción de ustedes. Gracias
  8. Esos son los clavos de olor le puse 4 no mas y lo licué con los chiles y cole la salsa. también puse dos cabezas de ajo porque le puse una y no sabía ajo pero si le pones una y agarra sabor ya no le pongas otra por favor.

As your experience and self-confidence expands, you will find that you have extra all-natural control over your diet regimen as well as adjust your diet regimen to your individual tastes over time. Whether you want to serve a dish that makes use of less or even more ingredients or is a little more or less spicy, you can make simple modifications to attain this goal. In other words, start making your dishes on time. As for basic cooking skills for newbies you do not need to discover them however just if you master some simple cooking methods.

This isn't a full guide to fast as well as simple lunch dishes yet its good something to chew on. Hopefully this will certainly get your creative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your household without doing too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap it up with this special food Recipe of Favorite Pozole de puerco 🐷. Thanks so much for your time. I'm sure you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Tamales de chepil

COCHINITA PIBIL DE RES A LA Mario's

Cochinita Pibíl Jarocha